مشاوره پزشکی

  • تصویر کاربر مرسانا دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی دوختر دوساله و نیم دارم پارسال زمین خورد دندون جلوش ضربه دید و یه کوشه از دندونش شکست و لبش ورم کرده بود اطرفیان باعث شدن نبردیمش دکتر بعد یه سال لبه جلوش ورم کرد بردمش دکتر بهش شربت اموکسی سیلین و یه شربت شیری رنگ که اسمش یادم نیست دادم اینارو خوردخوب شده بود تا اینکه دیروز بردم پیش دکتر معاینه کرد امروز لبه جلوش ورم کرده چیکار کنم دارم بهش ایبو پروفن و اموکسی سیلین میدم که درد نگیره تا چهار شنبه نوبت دندون پزشکی داره میخواستم بدونم دندونش ابسه کرده که لبه جلوش ورم داره
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵( 1 هفته پیش)
      دندان ابسه كرده و به احتمال بسيار قوي ريشه دندان تحليل رفته و كوتاه شده است،انتي بيوتيك به تنهايي اثر نميكند و فقط براي مدت كوتاهي ابسه كوچك ميشود ولي دوباره ايجاد ميشود ،بايد از دندان عكس گرفته شود و درصورت لزوم يا كشيده شود يا درمان ريشه انجام شود،درغير اينصورت اسيبي كه به دندان دايمي زيرينش وارد شده ،دراثر عفونت موجود بيشتر ميشود
  • تصویر کاربر بی دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام بچه ما ۳و نیم سالشه هنوز راه نمی ره حرف در حد بابا مامان میگه چندین بار هم تشنج داشته دندوناش کاملا پوسیده آیا دندونپزشکی تحت بیهوشی براش عوارض نداشته باشه
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵( 1 هفته پیش)
      باسلام حتما بايدمتخصص مغز واعصابش نظر مساعد براي بيهوشي. بدهند ،درصورت اجازه بايد عفونتها از دندان و بدن وي خارج شود
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من ۲۵ سال دیابت دارم و دندانم خیلی آسیب دیده الان برای روکش ۴ تا دندانم را ۴ روز جراحی کردم خیلی درد دارد طوری ک هر ۱ ساعت ۲ تا مسکن قوی و اسپری بی حسی و شیاف میزارم دندانم انگار لق ودرد شدید دارد دکتر م هم ۲ شنبه هستن چکار کنم
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان دوشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۵( 1 هفته پیش)
      سلام.عکسهای رادیو گرافی و معاینه بالینی لازم هست
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۱۰( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.میخواستم بپرسم جراحی لثه با لیزر نسبت به روش مرسوم بهتر است یا خیر.
    ممنون
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۱۰( 1 هفته پیش)
      با سلام.با متخصص لثه مشاوره بگیرید.
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۱۱( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وخدا قوت.من از درد دیسک کمر رنج میبرم وبعد از عمل مدام مسکن استفاده میکنم یکی از مسکن هایی که استفاده میکنم متادون ۵میلی هست.می خواستم بپرسم ایا باعث بی حس نشدن عصب میشه چون بجز این مسکن از گاباپانتین هم استفاده میکنم ومسکن های دیگه که متاسفانه پایه مخدر دارن ولی ضعیف بیشترین مخدری که استفاده میکنم همین متادون۵میلی هست.لطفا روش بی حس شدن رو توضیح بدید.ممنون
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۱۱( 1 هفته پیش)
      با سلام.بله تا حدودی در بیحس نشدن شما موثر هست.و نیاز به بیحسی های تکمیلی با دوز بالاتر دارید
  • تصویر کاربر رقیه یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۵( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و تشکر بابت پاسخ شما . اگر لطف کنید موادی که فرمودین حاوی کلسیم و فسفر هستند را معرفی کنید تا من از داروخانه تهیه کنم ممنون میشوم .
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۵( 2 هفته پیش)
      محصولاتي به نام توث موث هست ،كه اين محصول را بايد از دندانپزشك خودبخواهيد
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۰۵( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. 25 سالمه و یه دندون شیری نیشم رو هنوز دارم و تازگی حس میکنم باعث کج شدن دندون های جلوییم شده. مقدار کمی هم فک بالام جلو هست. میخواستم بدونم کشیدن این دندون با ارتدونسی فاصله ش درست میشه؟
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۶:۰۵( 1 هفته پیش)
      بله باارتودنسي تصحيح ميشود
  • تصویر کاربر طاها یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام دخترم چهارماهگی بدلیل مشکل vsd وpda عمل قلب باز شد الان که سه سالشه تقریبا شش تا از دندوناش پوسیدگی داره میخاستم بدونم با توجه به اینکه زمان جراحی قلبش سابقه احیا داشته، بیهوشی براش خطرناک نیست نظر متخصص قلب این بود که منعی نداره ولی برخی داروهای سیستماتیک نباید بهش تزریق بشه ولی من واقعا نگران بیهوشیشم
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۸( 2 هفته پیش)
      بايد كودك شما تحت مشاوره متخصص قلب و متخصص بيهوشي قرار بگيرد،درصورتيكه اين دومتخصص منعي براي بيهوشي اعلام نكنند ،هيچ نگراني وجود ندارد ،چون از زمان جراحي قلب حدود سه سال گذشته است،فقط بايد مشاوره و توضيحات متخصص قلب به طور كامل اجرا شود ،واگر انتي بيوتيكي قبل از انجام كار بيهوشي نياز باشد حتما براي كودك استفاده شود.
  • تصویر کاربر راضیه چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۰۳( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    ۵سال پیش دندانم راعصب کشی مجدد کردم ودکترگفتن که یه کیست تقریبابزرگ دربالای دندان قراردارد که ممکن است باعصب کشی خوب بشود.ویاممکن است خوب نشودودندان دردبگیردناچاربایددندان راکشید.الان بعداین چندسال دندان من مشکلی ندارد.ایااحتمال دارد که کیست برطرف شده آیا بدون عکس هم میتوان فهمید که برطرف شده
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۵:۰۳( 3 هفته پیش)
      خیر .حتما وجود عکس pAبا وضوح بالا الزامیست.
  • تصویر کاربر رقیه یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ ۱۴:۲۱( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    پسرم 18 ماهش هست از حدود 4 پنج ماه بعد در آمدن دندونش ..دندون بالاش جلو کم ..ولی پشت مقدار زیاد سیاه شد ..فکر میکردم به خاطر قطره آهن هست. اخیرا دندون بالای کناری نوکش خرد شده . آیا سیاهی ها پو سیدگی هست ؟ برای اون دندون چیکار میشه کرد
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ ۱۴:۲۱( 1 ماه پیش)
      سلام ،هرچه زودتر بايد جلوي پيشرفت پوسيدگيها گرفته شود ،بايد فلورايد تراپي با غلظت بالا براي كودك انجام شود ،يكسري موادي هم هست كه حاوي كلسيم و فسفر بوده و بايدروي دندانهاي كودك خود در منزل هنگام خواب بزنيد ،اين ماده رااز متخصص كودكان خودبخواهيد
درحال دریافت اطلاعات