مشاوره پزشکی

  • تصویر کاربر محمود دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام پسر 7 ساله من مشكل عقب بودن فك پايين دارد (حدود 5 ميلي متر) طي مطالعه در سايت هاي مختلف متوجه شدم كه
    در مان با دستگاه فانكشنال انجام ميشه ميخواستم بدونم هزينه ان چقدر است با تشكر
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان دوشنبه ۲۸ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      درسنين قبل از بلوغ از اين دستگاه استفاده ميشود ،البته حتما تحت مشاوره متخصص ارتودنسي باشد تا زمان گذاشتن اين دستگاه به تاخير نيفتد ،در غيراينصورت دستگاه مفيد نخواهد بود ،بسته به نوع درمان ١تا ٢ميليون ميباشد

  • تصویر کاربر شری شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    روز قبل دندان آسیاب پسر ۶ ساله ام رو عصب کشی کردیم .اما هنوز درد شدید داره و بچه رو خیلی زیاد اذیت میکنه .امروز دوباره به دکترش مراجعه کردیم .عکس انداخت گفت مشکل خاصی نداره و فقط یه کم تراشید دندان رو گفت بلند بوده ،اما دردش ساکت نمیشه .شربت پروفن هم میدم بهش اما تنها ۲ ساعت آروم‌میشه ،لطفا راهنمایی کنید ،ممنون
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان شنبه ۲۶ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      معمولا تا یکهفته شاید درد به ضربه در دندان عصب کشی شده وجود داشته باشد‌.اگر بعد از یکهفته درد دندان برطرف نشد به متخصص درمان ریشه مراجعه نمایید

  • تصویر کاربر یاسمن سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما پسری ۴ساله دارم که بر اثر زمین خوردن قسمتی از دندون نیش سمت راستش شکست وبعد از اون ابسه کردن دندونش شروع شد بحدی ابسه و ورم میکنه که سمت راست بینیش هم کلی ورم میکنه و دندونپزشک بردم گف راهش فقط تزریق پنی سیلین ۴۰۰ اون هم ۵تا امپول و شربت اموکسی ۲۵۰ و مترو نیدازول وبعد از خشک شدن عفونت کشیدن اون دندون شکسته میخواستم نظرتون رو بدونم تزریق این همه آمپول واسه بچه ۴ساله مضر نیس چکار کنم صورت بچم طفلی کلا کج شده از ورم ؟
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      حتما تحت نظر متخصص دندانپزشكي كودكان باشيد،حتما اگر بعد از استفاده از انتي بيوتيك خوراكي ،ابسه كوچك نشد ،بايد انتي بيوتيك وريدي در بيمارستان تجويز شود،از دندان نيش هم بايد راديو گرافي گرفته شود تا اگر ريشه دندان مناسب هست درمان ريشه انجام شود

  • تصویر کاربر نوید سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    کودک ۶ ساله دارم که دندونهای عقب عفونت کرده و لپش باد کرده.راستش چندتا از دندونای شیریش افتاده ولی آخریاش سیاهه و هزینه زیاد واسه درمانش میشه و از یه طرفم چون شیری هست و ممکنه بیوفته موندیم چیکار کنیم.لطفا راهنمایی کنین.ممنونم
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      دندانهاي شيري عقب تا سن ١٢سالگي بايد در دهان كودك باقي بمانند،و حتما بايد در صورت ابسه ،درمان ريشه و يا كشيده شده و فضانگهدارنده گذاشته شود ،در غير اينصورت در اينده بايد هزينه هاي بالاي ارتودنسي پرداخت شود

  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    من دندان های نامرتب نیازمند ارتدکسی دارم
    اما چند سالی است هرگاه اعصابم از مواردی خورد میشود یا دچار استرس و یاس میشوم دندان نیشم که دو دندان کناری آنها به سد کج هستند درد خاصی پیدا میکند انگار دارد از دهانم بیرون میدهد امگا یک تکه اضافه در دهانم هستند انقدر بازبان با آنها بازی میکنم که زبانم زخم میشود
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان دوشنبه ۲۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      نیازمند مشاوره با متخصص ارتودنسی هستید.

  • تصویر کاربر آزي سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    پسرم ٣ سال و ٣ ماهشه و طبق نظر دكتر دندونپزشك بايد بيهوشي بگيره تا دندونهاشو درست كنن سوال من از شما اينه كه با توجه به سنش بيهوشي خطرناك نيست ؟؟
    در ضمن الان ديدم كه پسرم آبسه كرده و صورتش ورم داره لطف بفرماييد كه چه كاري الان انجام بدم بهتره
    با سپاس از شما
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان سه شنبه ۲۲ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      حتما تحت بيهوشي انجام شود تا عفونت دندانها بيشتر نشده،ضرر عفونتهاي دنداني بيشتر از بيهوشي ميباشد

      در ضمن برای اطلاع بیشتر درباره آرام بخش یا بیهوشی توصیه میشه این مقاله رو مطالعه بفرمایید:

      دندانپزشکی کودکان تحت بیهوشی یا آرام بخش

  • تصویر کاربر سارا چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام پسر من حدود ۶ سال داره و همه دندونهاش خرابه.چند روز پیش تورم شدیدی سمت راست صورتش ایجاد شد که دکتر دارو داد و گفت هفته بعد دندون رو میکشه.با توجه به اینکه ایران نیستم و بچه برای اومدن به دندانپزشکی تو این کشور غریب همکاری نمیکنه میتونم از کشیدن دندون صرفنطر کنم و به دارو کفایت کنم یا خطرناکه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان چهارشنبه ۹ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      سلام ،ممكن است دوباره ابسه كند ،اگرباتوجه به راديوگرافي دندان ريشه هاي دندان از بين رفته باشند ،كشيدن دندان زودتر انجام شود بهتر است،ولي اگر فكر ميكنيد كه باعث ايجاد ترس شديد در كودك ميشود ،ميتوانيد تا يك ماه صبر كنيد و داخل دندان راتميز نگه داريد و باسرم شستشو و سرنگ داخل دندان را تميز كنيد تا احتمال ابسه دوباره كاهش يابد

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۶ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    کسی که ترامادول مصرف میکند و مشکل بی حس شدن دندان عقل برای کشیدن دارد باید چکار کند؟
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان یکشنبه ۶ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      متاسفانه در اینموارد بدن به بیحسی مقاوم شده وتنها راه باقیمانده بیحسی تحت بیهوشی هست.

  • تصویر کاربر یاسین سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام پسری سه سال ودوماهه دارم که به مدت یک ساله روی لثه دندان های جلوییش ابسه دارد که دقیقا مثله یه جوش چرکی بعضی مقع بزرگ میشه ومیترکه وعفونت از داخلش خارج میشه دو بار به دندانپزشگی مراجعه کردم که یک بار گفت باید دندان ها رو بکشی بعد دوباره پیش یه دکتر دیگه رفتیم که اون گفت بهتره دارو بخوره وفعلا صبر کنید وقتی داروها رو بهش دادیم ابسه ها کامل از روی لثه اش رفتن والان دوباره با گذشت دوماه ابسه ها از روی لثه اش در امدن به نظر شما چیکار کنم ممنون از راهنماییتان
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      بايد راديوگرافي از دندانها گرفته شود،اگرريشه هاي دندانها تحليل رفته وكوتاه شده باشند ،حتما بايد كشيده شوند ،اگرريشه هامناسب باشند بايد درمان ريشه انجام شود،
      دادن انتي بيوتيك هيچ نفعي براي كودك شما ندارد و فقط بدن كودك به انتي بيوتيك مقاوم ميشود

  • تصویر کاربر لیلا سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب,دخترم پنج ساله است,دندان هاش عصب کشی شده ولی باز هم آبسه میکنه,باید چکارش کنم؟حتما باید کشیده بشه؟
    1. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      باسلام ،درصورت تحليل رفتن و كوتاه شدن ريشه ها،دندان بايد كشيده شود،درصورت باقي ماندن اين دندان عفوني ،به دندان دايمي زيرش اسيب وارد ميشود.

    2. تصویر کاربر کلینیک دکتر حسینیان سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 2 سال پیش)

      باسلام ،درصورت تحليل رفتن و كوتاه شدن ريشه ها،دندان بايد كشيده شود،درصورت باقي ماندن اين دندان عفوني ،به دندان دايمي زيرش اسيب وارد ميشود.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات